Tenis

Rafael Nadal, la vederea lacrimilor lui Naomi Osaka: „La câți bani facem, ar trebui să suportăm criticile”

Naomi Osaka/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 March 2022

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi la Indian Wells, după ce un fan din tribune a jignit-o în timpul meciului cu Veronica Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6. Rafael Nadal (35 de ani, 4 ATP), consideră că jucătorii de tenis ar trebui să fie mai rezistenți la critici, deoarece duc o viață privilegiată.

Osaka a fost jignită de un fan în timpul meciului din turul secund de la Indian Wells. Fostul lider mondial a încercat să își facă dreptate, a cerut microfonul arbitrului de scaun pentru a transmite un mesaj, dar a fost refuzată. În acel moment, Naomi a izbucnit în lacrimi.

Rafael Nadal, mesaj pentru Naomi Osaka: „Îmi pare rău pentru ea, dar se întâmplă în viața reală”

„În viața reală, aceste lucruri se întâmplă. Îmi pare rău pentru ea. În opinia mea, noi, jucătorii de tenis, avem o viață grozavă. Suntem foarte norocoși, pentru că putem să ne bucurăm de niște experiențe grozave. Datorită acestei vieți, facem mulți bani.

Chiar dacă e teribil să auzi critici, trebuie să fim pregătiți. Trebuie să rezistăm acestor lucruri, deoarece viața noastră este expusă lumii. În același timp, trebuie să recunoaștem că sunt și foarte mulți care ne plac, iar când suntem criticați, trebuie să acceptăm și să mergem mai departe.

O înțeleg pe Naomi, a suferit mult din cauza acestor probleme de ordin mental. Îi doresc să treacă cu bine peste aceste probleme. În viață, nimic nu este perfect. Trebuie să fim pregătiți pentru orice”, a spus Rafael Nadal, potrivit Tenis365.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.