Liga 2

Drona a survolat noua arenă de 24 de milioane de euro din România » Când ar putea fi gata pentru fotbal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 martie 2022

Lucrările de modernizare de la stadionul din Sibiu sunt în toi, iar arena ar putea fi gata în vara acestui an.

Arena celor de la Hermannstadt, locul 3 în Liga 2, este în plin proces de modernizare. Iar lucrările avansează constant.

VIDEO. Filmare spectaculoasă cu drona: cum arată acum stadionul lui Hermannstadt

>

Constructorul arenei a publicat noi imagini cu stadiul lucrărilor de la stadion.  Progresele de la tribuna oficială sunt cele mai vizibile, în prezent lucrându-se la acoperișul celor două peluze și la structura tribunei II.

Stadionul din Parcul „Sub Arini” va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică. 

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

FOTO. Imagini spectaculoase cu arena din Sibiu

1927este anul construcției arenei lui Hermannstadt

24 de milioane de euro pentru o lucrare fără precedent în Sibiu

Astel, Sibiul urmează să se alinieze orașelor importante din țară care și-au construit deja stadioane moderne. Costurile sunt unele pe măsură. Potrivit Turnul Sfatului, modernizarea arenei este cea mai mare lucrare pe care Primăria a efectuat-o în ultimii 30 de ani. Costurile se ridică la aproximativ 24 de milioane de euro.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.