Campionate

„Acord definitiv cu FC Barcelona!” » Catalanii au rezolvat un nou transfer răsunător

Franck Kessie în duel cu Mohamed Salah // Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 March 2022

Franck Kessie (25 de ani), mijlocașul ivorian al lui AC Milan, s-a înțeles cu FC Barcelona și urmează să ajungă în vară pe Camp Nou, din postura de jucător liber de contract.

După Andreas Christensen, care a efectuat vizita medicală săptămâna trecută și se va alătura catalanilor din vară, Xavi prmește noi întăriri. Mijlocașul Franck Kessie a ajuns la un „acord definitiv” cu Barcelona, informează cotidianul Sport. La fel ca în cazul danezului, Kessie semnează cu gruparea „blaugrana” din postura de jucător liber de contract.

Franck Kessie semnează cu FC Barcelona

Dorit și de PSG, Kessie a refuzat în ultimele luni mai multe oferte de prelungire a contractului din partea Milanului, inclusiv o mărire a salariului la șase milioane de euro net pe sezon. Ivorianul a ales în cele din urmă să semneze cu Barcelona.

Catalanii au insistat pentru Kessie datorită calităților sale fizice excelente, care să aducă un plus într-un mijloc format din jucători tineri precum Pedri și Gavi. Transferat de la Atalanta în 2017 în schimbul a 24 de milioane de euro, ivorianul a bifat numai puțin de 213 meciuri în tricoul Milanului și a reușit 36 de goluri și 16 pase decisive.

Leo Messi ar putea reveni la Barcelona!

Gerard Romero, jurnalist apropiat de FC Barcelona, suține că Jorge Messi, tatăl lui Lionel, a contactat conducerea clubului catalan cu privire la posibilitatea ca Balonul de Aur să revină la echipa blaugrana!

Messi a semnat cu PSG, dar aventura sa în Paris nu merge așa cum și-a dorit. El a înscris doar 7 goluri în 26 de meciuri pentru parizieni, echipă care a ratat marele obiectiv al sezonului, câștigarea Champions League.

În aceste condiții, se vorbește despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona. Potrivit jurnalistului Gerard Moreno, apropiat de clubul blaugrana, tatăl lui Messi, Jorge, care este reprezentantul fotbalistului, a contactat conducerea Barcelonei pentru a discuta acest scenariu.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.