Liga 1

CFR Cluj s-a întărit în play-off cu un fotbalist din Ucraina » A fost prezentat oficial!

Lovro Cvek urmărit de Mkhitaryan, vedeta Romei // FOTO: Imago

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 15 martie 2022

CFR Cluj se întărește în play-off cu un fost jucător de la Zorya Lugansk, Lovro Cvek (26 de ani).

UPDATE, 18:30. CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Lovro Cvek

Mijlocașul defensiv de 26 de ani a semnat azi un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă doi ani.

CFR Cluj l-a transferat pe Lovro Cvek

Croatul, care poate evolua și ca fundaș central, mai avea contract cu formația din Ucraina până la finalul sezonului, dar și l-a reziliat din cauza războiului izbucnit în țara vecină. Acesta a ajuns la un acord cu liderul din Liga 1 și, conform Playsport, ar putea fi folosit de antrenorul Dan Petrescu încă din următorul meci, putând fi înregistrat după ce FIFA a modificat regulamentul privind situația jucătorilor din Ucraina. 

800.000 de euroe cota lui Cvek, potrivit transfermarkt

Lovro Cvek a jucat 23 de partide în acest sezon pentru Zorya, 6 dintre ele în Europa League.  De-a lungul carierei, Cvek a fost legitimat la NK Varazdin, DNS Zavrc, NK Aluminij, NK Celj și FK Senica. Cu Zorya, croatul a semnat în ianuarie 2020.

Fondul salarial a scăzut, iar numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare, pentru că am adus jucători U21 sau jucători formați la club, cum este Sergiu Buș.

Din păcate, nu mai jucăm într-o competiție europeană, dar, din fericire, nu mai avem nici acea oboseală acumulată pe care o aveam când jucam din trei în trei zile.

A scăzut media de vârstă, a crescut talia și în perioada următoare o să mai fie rezilieri. Pentru campania de vară, ne-am făcut o imagine despre pozițiile pe care trebuie să le acoperim sau să le îmbunătățim. Suntem în discuții cu jucători importanți. Încercăm să facem o echipă competitivă pe plan internațională pentru că jocurile din Europa din sezonul acesta nu au fost așa cum ne-am dorit 


Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, sâmbătă, la „Digi Sport Special”

VIDEO. Adrian Porumboiu despre FCSB - Farul: „A fost un meci atractiv, demn de campionatele mari”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.