Media

Romeo Pașcu vine la „Prietenii lui Ovidiu” » Dezvăluiri colosale, dar și o afirmație controversată: „Doamne, ce bună a fost Cooperativa!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 March 2022

Romeo Pașcu, fost conducător la Bistrița, Baia Mare, FC Bihor, FCM Brașov, Astra și Petrolul și unul dintre numele grele din vechea „Cooperativă” a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, unde a vorbit despre momente tumultoase din viața lui.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Pașcu a vorbit despre celebra „Cooperativă” din fotbalul românesc, despre blaturi, dar și despre problemele cu poliția și arestarea lui Dumitru Dragomir.

Pașcu a rememorat și episoade de la Revoluția din 1989, care l-a prins cu peste 200.000 de dolari în casă, și a povestit că a fost la un pas să piardă o valiză cu mulți bani, uitată pe holul casei din Brașov.

Pașcu are un mesaj clar pentru Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu și își explică motivele pentru care nu vede cu ochi buni numirea actualului selecționer pe banca echipei naționale.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Citește și alte știri din emisiune

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.