Stranieri

Ce moment pentru Dennis Man: căpitan la Parma! » Ce scrie presa din Italia

Dennis Man Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 martie 2022

Dennis Man (23 de ani), mijlocașul celor de la Parma, a fost integralist în victoria echipe sale, 1-0 în fața celor de la Vicenza, în etapa #30 din Serie B.

În absența lui Gianluigi Buffon și Franco Vazquez, Man a fost ales de antrenorul Giuseppe Iachini să poarte banderola de căpitan la Parma. 

Potrivit jurnaliștiilor de la Parma Live, la baza deciziei de a-i acorda banderola lui Man stă faptul că internaționalul român este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, alături de Turk, fiind singurii fotbaliști care au evoluat și în sezonul trecut pentru Parma.

Dennis Man, căpitan la Parma

Man a avut o prestație bună la primul meci ca și căpitan în tricoul „cruciaților”, evoluția sa fiind apreciată de presa din Italia. 

A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Treptat începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire”, au scris cei de la tuttomarcatoweb, care i-au acordat nota 6,5 lui Man, a doua cea mai mare a meciului. 

Și cei de la Parma Today au apreciat evoluția românului, pe care l-au notat cu nota 6: „Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent”, au scris aceștia. 

Parma s-a impus la limită, după golul marcat de Tutino în minutul 32 și face 38 de puncte, fiind pe locul 12 în Serie B.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.