Liga Campionilor

Prăbușirea unui monstru: 3 borne negative atinse de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, părăsește iar Liga Campionilor în „optimi”, după „dublă” pierdută de Manchester United, 1-2 la general cu Atletico Madrid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 March 2022

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, părăsește iar Liga Campionilor în „optimi”, după „dubla” pierdută de Manchester United, 1-2 la general cu Atletico Madrid.

Primul an al lui Ronaldo de la revenirea la United e modest. Manchester va consemna la finalul stagiunii 5 sezoane la rând fără niciun trofeu câștigat, iar cifrele nu-l mai ajută nici pe portughez.

Cristiano Ronaldo - 3 borne negative:

  1. Va fi primul sezon al lui Ronaldo fără trofeu câștigat la echipa de club după 2009/10, primul său an la Real Madrid;
     
  2. Ronaldo a ieșit în „optimi” în fiecare dintre ultimele 3 ediții de Champions League, precedentele două alături de Juventus;
     
  3. Pentru doar a treia oară în cariera sa în Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a bifat un joc ca integralist fără șut pe poartă. Precedentele două: Manchester United vs. Panathinaikos în noiembrie 2003 și Real Madrid vs. Barcelona în mai 2011.

Simeone a scăpat de complexul Ronaldo

A fost pentru a 6-a oară când Simeone l-a înfruntat pe Cristiano Ronaldo în fazele eliminatorii din Champions League. După eșecurile din 2014 (finală), 2015 („sferturi”), 2016 (finală), 2017 (semifinale) și 2019 („optimi”), a venit și primul succes pentru tehnicianul campioanei Spaniei contra superstarului portughez!

Cristiano a devenit marți seară jucătorul cu cel mai multe minute jucate în Liga Campionilor - l-a depășit pe Iker Casillas (15,908 minute).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.