Liga 1

Marius Șumudică, tot cu gândul la FCSB » A explicat cum ar colabora cu Gigi Becali

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 martie 2022

După ce a declarat că regretă că nu a acceptat în vară oferta de la FCSB, Marius Șumudică a vorbit din nou despre ideea de a antrena echipa roș-albastră.

Tehnicianul de 50 de ani a dezvăluit ce tactică ar fi folosit în discuțiile cu Gigi Becali privind alcătuirea echipei și cum ar fi gestionat relația cu acesta.

Marius Șumudică: „Aș fi avut discuții săptămânale cu Gigi Becali”

„Aș fi avut, săptămânal, discuții cu patronul clubului. I-aș fi spus strategia mea. Dacă nu l-aș fi convins, probabil că apăreau anumite diferende. Exista posibilitatea să plec din stadion dacă simțeam că se întâmpla ceva prin spatele meu. 

Eu chiar am discutat cu el. La mine, contractul n-a căzut din această cauză.

La FCSB, antrenorul e cel care pregătește echipa de luni până la ora jocului. Nu vine Gigi să spună ce trebuie să facă la antrenament. Se sfătuiesc înainte de meci. E clar că există discuții.

Eu nu cred că Petrea îi lăsa deoparte pe Keșeru și Vlad. Fără să-i iau apărarea lui Gigi, pun o întrebare pe care mi-am pus-o și eu. În minutul 30, Petrea vede că un jucător nu dă randamentul scontat și-l scoate. Ce zice toată România?”, a declarat tehnicianul liber de contract, potrivit digisport.ro.

Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală trimisese actele.

- Gigi Becali potrivit Prosport, pe 10 martie

VIDEO Anton Petrea, încântat de evoluțiile lui Octavian Popescu: „Sper să rămână la fel de modest”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.