Campionate

Un fost atacant de la Juventus, Milan și Lazio a ales: „Messi sau Cristiano Ronaldo? Îl prefer pe omul cu suflet în locul marțianului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 martie 2022

Paolo Di Canio (53 de ani), fost atacant italian, a făcut o comparație între Leo Messi și Cristiano Ronaldo, cei care au dominat fotbalul mondial în ultimii 15 ani.

Trecut pe la echipe precum AC Milan, Juventus, Lazio sau West Ham, Di Canio a explicat de ce-l preferă pe atacantul portughez și a comentat huiduielile primite de Messi din partea fanilor lui PSG.

Di Canio explică de ce-l preferă pe Cristiano Ronaldo în dauna lui Messi

„Se termină meciul, Messi iese pe teren, își pune mână în păr și nu are nicio emoție. Uitați-vă la Cristiano. «Mă ții pe bancă împotriva lui City? Plec în Portugalia, revin și marchez un hat-trick». Dintre cei doi, nu pentru talent, în prefer pe omul cu inimă și suflet, în locul marțianului fără sentimente.

În Franța, se observă lipsa de caracter a lui Messi, ceea ce se punea la îndoială și la națională. Normal că fanii îl pot huidui. El reprezenta visul lor, dar atitudinea lui pe teren a fost diferită”, a declarat Di Canio, potrivit As.

Nu l-a iertat nici pe Neymar

Nici Neymar nu a scăpat de criticile lui Di Canio: „Nu face lucrurile pe măsura talentului. Acum o lună a spus într-un interviu că vrea să joace în MLS pentru că acolo sunt trei luni de vacanță. Unde e respectul?”.

Și argentinienii l-au huiduit pe Leo Messi

Marcelo Gallardo (46 de ani), antrenorul argentinienilor de la River Plate, nu îi condamnă pe fanii lui PSG pentru gestul făcut la adresa lui Messi.

„Nu mă așteptam să fiu întrebat despre asta. Și noi l-am maltratat destul pe Messi. Acum să nu facem pe patrioții. Am auzit multă lume huiduindu-l, înainte să renunțe la națională. Mulțumim lui Dumnezeu, s-a răzgândit și s-a întors. Să ne amintim, să avem memorie! 

Înțeleg că-n alte locuri trăiesc fotbalul așa și se comportă astfel. Eu nu sunt absolut deloc de acord. Dar nu mă mai surprinde că se întâmplă asta în fotbal”, a declarat Marcelo Gallardo, care a evoluat și el la PSG, între 2007 și 2008. 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Messi împotriva lui Real Madrid

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.