Europa League

Antrenorul lui Galatasaray, pregătit să elimine Barcelona + cum a răspuns la întrebarea: „Vor juca Moruțan și Cicâldău?”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 martie 2022

Domenec Torrent, antrenorul celor de la Galatasaray, a prefațat partida pe care echipa sa o joacă joi împotriva Barcelonei, în „returul” optimilor Europa League.

După ce Galatasaray a reușit să plece neînvinsă de pe Camp Nou în tur (0-0), turcii se gândesc serios să producă surpriza și să o elimine pe Barcelona.

Domenec Torrent este încrezător în șansele echipei sale de a se califica, în ciuda formei bune a catalanilor, care vin după o victorie lejeră în campionat, 4-0 cu Osasuna.

Domenec Torrent: „Trebuie să luptăm până în ultimul minut”

„Barcelona a marcat de patru ori împotriva adversarei ei după meciul cu noi. Trebuie să gândim foarte bine meciul nostru împotriva Barcelonei pentru că este una dintre primele cinci echipe din lume acum. Trebuie să luptăm până în ultimul minut. Când jucăm, trebuie să ne concentrăm la un joc colectiv, la coordonarea echipei, atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Este cel mai important. Putem obține victoria mulțumită jocului colectiv. Împotriva Barcelonei, toate echipele trebuie să stea în defensivă. De asta trebuie să fim pregătiți. Cu siguranță este o posibilitate să câștigăm. 

Suporterii noștri sunt foarte importanți. Au fost de ajutor la meciul cu Beșiktaș, în ultimele minut când echipa avea probleme. Cu siguranță vor fi de ajutor și mâine”, a declarat Torrent potrivit Fanatik.com

„Există posibilitatea ca Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău să joace”

Tehnicianul turcilor a fost întrebat la conferința de presă dacă se va baza pe cei doi români în meciul cu Barcelona, Torrent dezvăluind că sunt șanse ca Moruțan și Cicâldău să se afle pe teren joi seară.

„Avem în faţă un joc foarte important, eu vorbesc despre joc, nu despre jucători. Avem 28 de jucători şi vom alege dintre aceştia. Avem nevoie de echipă. Prin urmare, există posibilitatea ca ei (n.r. - Moruţan şi Cicâldău) să joace. Întotdeauna trebuie să exclud 5 fotbalişti. Apoi trebuie să aleg cea mai bună echipă pentru meciul respectiv”, a mai precizat Torrent.

La partida tur, doar Alex Cicâldău a fost folosit de antrenorul spaniol, fiind introdus pe teren în minutul 79, în timp ce Moruțan a rămas tot meciul pe bancă.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.