Stranieri

O nouă explicație pentru eșecul lui Moruțan la Galatasaray: „De aici pleacă totul! Te duci așa la un club mare?”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 martie 2022

Florin Lovin (40 de ani) critică atitudinea fotbaliștilor din noua generație și oferă o posibilă explicație pentru faptul că Olimpiu Moruțan (22 de ani) nu s-a impus la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan nu mai este în grații la Galatasaray, strângând doar 35 de minute în ultimele 9 partide. Antrenorul Domenec Torrent s-a plâns de modul în care mijlocașul transferat de la FCSB se antrenează, iar Florin Lovin a comentat pe seama acestui aspect.

Florin Lovin: „Te duci la Galatasaray fără să vorbești o limbă străină?”

„N-am nimic cu Moruțan, dar să nu vorbești o limbă străină internațională, ceva de bază? Păi, te duci la un club mare așa? Eu, cât am fost impresar, le-am explicat fotbaliștilor că e nevoie de asta. Dar ei sunt foarte reticenți. De aici pleacă totul, de la gradul lor de implicare. 

Mă uitam la tinerii de la Astra, în finalul carierei mele. Fotbalul era pe locul secund în cazul lor. Veneau la antrenamente, dar se gândeau ce să facă următoarele 8 ore. 

Pentru noi, eu, Geraldo, Daniel Niculae, fotbalul era totul. Noi eram singurii care ne spălam ghetele. Ei stăteau cu ele murdare, pline de noroi, aruncate în vestiar. E vorba de bun simț, de educație”, a povestit Florin Lovin, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Florin Lovin despre ce l-a împins să renunțe la impresariat și problemele fotbaliștilor care nu-și primesc bani

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.