Liga Campionilor

Haos la Lille! Fanii lui Chelsea s-au bătut cu forțele de ordine și i-au scandat numele lui Abramovic

+15 Foto
FOTO: Captură @Daily Mail

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 March 2022

Fanii lui Chelsea au provocat haos pe străzile din Lille, înaintea returului optimii de finală din Liga Campionilor. 

  • Chelsea a câștigat manșa tur a optimii de finală cu Lille, scor 2-0. 

Aproximativ 2.500 de fani londonezi au făcut deplasarea în Franța. Au golit vitrinele barurilor din Lille încă de la prima oră, apoi s-au bătut cu forțele de ordine.

Fanii lui Chelsea i-au scandat numele lui Abramovic

Suporterii încă nu au acceptat faptul că Roman Abramovic, un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost forțat să renunțe la club. Aceștia au scandat numele fostului finanțator și au aruncat cu mai multe obiecte în polițiștii chemați să asigure paza perimetrului. Forțele de ordine au răspuns cu gaze și au reținut mai multe persoane.

Nu toți fanii britanici au fost implicați în conflict. Mulți dintre ei au rămas pe străzi și au curățat mizeria făcută de huligani.

Tuchel: „Scandările fanilor în parlament?!”

Nu este prima dată când fanii lui Chelsea scandează numele lui Roman Abramovic. Parlamentul britanic s-a sesizat în această privința și dorește să interzică asta.

Am auzit și eu în urmă cu câteva minute. Nu știu dacă în aceste momente e cel mai important subiect de discutat în parlament. Dacă scandările fanilor trebuie discutate, atunci ar trebui să ne facem griji în privința priorităților de acolo. Nu e nevoie să comentez, avem aspecte urgente de rezolvat
- Thomas Tuchel

VIDEO Propunerea lui Cornel Șfaițer pentru Răzvan Burleanu: „Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”

>

Vezi și alte urmări din sport ale războiului din Ucraina: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.