Liga Campionilor

Juventus, făcută praf în presa din Italia, după dezastrul din Liga Campionilor: „Ce rușine!”

Dusan Vlahovic/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 March 2022

Juventus a pierdut acasă cu Villareal, 0-3 (1-4 la general), și a fost eliminată din „optimile” Champions League, pentru al treilea an consecutiv. După această umilință, presa din Italia nu a avut milă de echipa lui Masssimiliano Allegri.

  • Toate echipele calificate în „sferturi”: Bayern, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea, Villarreal și Liverpool.
  • Tragerea la sorți a sferturilor și a semifinalelor va avea loc vineri, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.RO.

„Ce rușine: Juventus încasează 3 goluri de la Villareal și iese din Liga Campionilor”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport. „La fel ca și anul trecut, dar și în urmă cu doi ani, Juve nu a trecut de testul optimilor de finală în Liga Campionilor, eliminată de această dată de spaniolii de la Villarreal”, au continuat italienii.

Juventus, făcută praf în presa italiană

„A treia eliminare consecutivă în optimile de finală: acum e un sindrom. În Serie A sunt pe val, aici se topesc: Vlahovic nu este suficient”, au mai notat cei de la Gazetta dello Sport, care i-au acordat nota 4 lui Juventus.

„Dezastru în Liga Campionilor pentru Allegri”, titrează și cei de la Corriere dello Sport. „Pentru al treilea an la rând, Juve e eliminată din optimi. Mai întâi Ajax, apoi Porto, iar acum Villareal au fost protagonistele unor victorii incredibile”, au continuat aceștia.

„Dezastru la Juventus! Este singura echipă de la cel mai înalt nivel care își permite să nu aibă o identitate de joc. În fotbalul de astăzi, acest lucru este o blasfemie, dar și un risc: fără o stea călăuzitoare, este ușor să te pierzi și să te rătăcești. Acest 0-3 este, sau ar trebui să fie, o sentință pentru Max Allegri”, au scris jurnaliștii de la Tottomercatoweb.com.

Allegri, iritat după Juventus - Villarreal 0-3

„Știam că lumea ar vorbi de un eșec în cazul eliminării, dar asta e o deformare a realității. Știu valoarea echipei. Am folosit aceiași jucători pentru două luni, suntem în cursa pentru top 4 și Cupa Italiei. Nu am nimic să le reproșez jucătorilor, fac lucruri extraordinare.

Sezonul e în desfășurare, avem obiective de atins. Suntem dezamăgiți și vom vedea ce e de făcut pentru a deveni mai buni. Trebuie să fim realiști, sunt echipe în Europa superioare lui Juventus. Nu e o rușine, e un fapt”, a afirmat Allegri, citat de Football Italia.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.