Europa League

Bonus uriaș anunțat în vestiar pentru Moruțan și Cicâldău, împotriva Barcelonei + Hagi și Popescu, imagine din avionul privat spre Istanbul

Gică Hagi și Gică Popescu, în drum spre Istanbul // foto: Twitter @ Ajansspor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 martie 2022

Galatasaray și Barcelona se întâlnesc în această seară, în returul „optimilor” de finală din Europa League (0-0 în tur). Președintele turcilor, Burak Elmas, le-a promis jucătorilor Galatei un bonus uriaș, dacă vor reuși să treacă de trupa „blaugrana”.

Burak Elmas face tot posibilul să își motiveze jucătorii înaintea returului cu Barcelona și le-a promis acestora o primă de calificare. Dacă ar elimina gigantul catalan, Galatasaray ar putea să mai spele din rușinea acestui sezon, trupa „Cim-Bom-Bom” ocupând doar locul 11 în campionatul intern.

În cazul în care Galatasaray va ajunge să sărbătorească o calificare în această seară, jucătorii vor primi un bonus total în valoare de 650.000 de euro, care va fi împărțit între toți membrii vestiarului. Astfel, suma pe care ar urma să o primească fiecare jucător ar fi puțin peste 20.000 de euro, notează Sport.es.

Gică Popescu și Gică Hagi vor asista la Galatasaray - Barcelona

Meciul din această seară va fi urmărit pe viu de către Gică Hagi și Gică Popescu, foști jucători atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Cei doi au plecat astăzi spre Istanbul cu un avion privat, pus la dispoziția lor de către clubul din Turcia. 

Mircea Lucescu: „Țin cu Galatasaray în seara asta”

„Galatasaray s-a întors de pe Camp Nou cu o remiză foarte valoroasă. Desigur, acest meci va fi foarte greu. Barcelona va avea mingea. Galata a făcut un meci extraordinar cu Beșiktaș (n.r 2-1 în campionat). Dacă va lupta cu același spirit de echipă și va fi la fel de susținută de fani, poate produce o mare surpriză în fața Barcelonei. În seara asta țin cu Galatasaray”, a spus Mircea Lucescu pentru Mackolik, citat de Fanatik Turcia.

Lucescu a antrenat Galatasaray în perioada 2000-2002 și și-a adus aminte de meciurile din Champions League împotriva Barcelonei.

„Îmi amintesc de meciurile din sezonul UEFA Champions League 2001-02 când am antrenat Galatasaray. Am jucat cu Barcelona în faza a doua a grupelor. Două meciuri dificile. Prima partidă s-a terminat 2-2. Pe cealaltă am pierdut-o cu 1-0 pe Ali Sami Yen, dar tot cred că golul lui Luis Enrique a fost din ofsaid.

A fost o grupă foarte dificilă, cu Barcelona, ​​Liverpool și Roma. Barcelona și Liverpool au ajuns în sferturi. Am terminat acea grupă foarte grea cu 5 egaluri din 5 jocuri”, a mai spus Mircea Lucescu, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.