Liga 1

Un impresar din România, despre cauzele prăbușirii lui Florinel Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

+98 Foto
Un impresar din România a găsit motivul scăderii de formă a lui Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 martie 2022

Agentul de jucători Florin Manea a fost întrebat de ce crede că Florinel Coman a pierdut echipa de start la FCSB. Acesta consideră că și iubita fotbalistului, Ioana Timofeciuc, ar fi de vină pentru prestațiile modeste ale atacantului.

Manea spune că modul în care pozează iubita lui Coman nu dă bine la imaginea de ansamblu a fotbalistului. Recent, Gigi Becali, patronul de la FCSB, anunțase că Florinel și Ioana Timofeciuc așteaptă un copil.

Florin Manea: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

„Și-a atras foarte multe critici, atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții… Nu dă bine, deși poate nu-i face rău. Vine cu o presiune inutilă.

I-am consiliat să-și țină viața privată departe de Facebook. Trebuie să-și dea seama de persoanele pe care le au aproape. Poți să ai o prietenă căreia îi place Torino, nu Genoa. Tu stai cu gândul că ea nu e fericită. Fetele trebuie să-i susțină și de aia încerc să-i consiliez. Eu le explic ce trebuie să facă”, a declarat Florin Manea, conform Prosport.

0 goluria marcat Florinel Coman în acest sezon de Liga 1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.