Europa League

Ce crede Cicâldău că a făcut diferența în Galatasaray - Barcelona: „Până la urmă, nu pot spune că a fost cel mai important meci al carierei”

+9 Foto
Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 martie 2022

Alexandru Cicâldău (24 de ani), titular în Galatasaray - Barcelona 1-2, a analizat partida din optimile Europa League, în care a pasat decisiv la unicul gol al echipei sale.

După 0-0 în tur, Barcelona s-a impus în Turcia, 2-1 în casa celor de la Istanbul, într-un meci în care Alexandru Cicâldău a fost titular, iar Olimpiu Moruțan folosit în ultimele 20 de minute.

Cicâldău a lăudat jocul echipei sale în prima repriză, când Galatasaray a a deschis scorul, și consideră că oboseala și-a spus cuvântul în partea a doua.

Alexandru Cicâldău, după Galatasaray - Barcelona în Europa League

„Cred că am făcut o primă repriză perfectă, ținând cont de adversar. Cu siguranță, este una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuală. A doua repriză aș spune că a fost puțină oboseală, dar cred că această oboseală a apărut pentru că ei țineau de minge, pasau.

Am pierdut până la urmă, nu pot să spun că a fost cel mai important meci al carierei. Mă bucur că am fost titular și am dat totul să-mi ajut echipa, sunt sigur că vor mai veni astfel de momente.

Barcelona este renumită pentru posesia pe care o are, indiferent cu ce adversar joacă. S-a văzut și astăzi că au o posesie superioară. Target-ul meu, să joc cu asemenea echipe, să joc la un asemenea nivel. Sunt foarte fericit la Galatasaray, este primul meu an în afara României și trebuie să muncesc în continuare”, a spus Cicâldău, potrivit sport.ro

Domnul Hagi a contribuit la cariera mea de fotbalist, îi mulțumesc. Fără el și fără academia lui, nu aș fi ajuns aici!

- Alexandru Cicâldău, Galatasaray 

În cele 74 de minute petrecute pe teren, Cicâldău a atins balonul de 33 de ori, a pasat precis de 14 ori din 20 de încercări, și-a trecut în cont două pase-cheie și un șut pe poartă. Totuși, a pierdut balonul de 12 ori, nu i-a ieșit niciun dribling și a câștigat un singur duel dintre cele 6 pe care le-a avut, conform Sofascore.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.