Liga 1

“Să bea cît vrea el!”

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prins iar băut la volan, Bozovici e apărat de Taher, care spune că muntenegreanul e tînăr şi liber să bea. Copos are altă părere.

Acţionarul majoritar Fathi Taher a sărit în apărarea lui Bozo­vici după ce fundaşul stînga a fost din nou prins băut la volan, ieri di­mi­neaţă. “A jucat cumva Bozo la Ur­ziceni? Nu? Atunci e liber să bea, pen­tru că e tînăr. Toată lu­mea mai gustă cîte ceva. De ce să nu bea şi jucătorii un pahar?”, a spus Taher.

Omul de afaceri iordanian a gă­sit şi soluţia pentru a evita astfel de in­cidente în viitor. “Problema nu es­te că a băut, ci că s-a urcat la vo­lan. Acum sînt în Dubai, însă cînd revin în ţară îi voi angaja un şo­fer personal care să-i conducă ma­şina după ce bea”, a declarat ior­danianul.

“Sichitiu e de vină”
Celălalt acţionar din Giuleşti, Geor­ge Copos, nu a fost la fel de înţe­legător şi i-a dat lui Bo­zo­vici ultimul avertisment: “L-am ier­tat de două ori, dar acum trebuie să plă­tească! Voi decide împreună cu dom­nul Constantin Toma, preşe­din­tele CA, cu ce sumă va fi amendat”. Copos a mai anunţat că şi Grigore Sichitiu, pe care îl con­si­de­ră vinovat de lipsă de implicare în viaţa extrasportivă a jucătorilor, va fi amendat: “Mă adresez Poliţiei Ru­tiere şi cer şi suspendarea per­mi­su­lui de conducere al domnului Si­chi­tiu. E la fel de vinovat ca şi Bozo. Dîn­sul trebuia să-i verifice pe fot­ba­lişti la 12:00 noaptea, să vadă da­că sînt acasă”. “Domnul Copos e mă­mos şi crede că jucătorii pro­fe­sionişti au nevoie de baby-sitter, post care în organigrama Rapidului nu există”, a replicat Sichitiu.

Bozo a băut o sticlă şi jumătate de vin
Joi dimineaţă, în jurul orei 03:20, Bozovici a fost surprins de po­liţişti în timp ce conducea băut. În urma testării s-a dovedit că ra­pi­dis­tul avea o alcoolemie de 0,25 mi­ligrame de alcool pur în aerul res­pirat, echivalentul unei sticle şi jumătate de vin! Poliţiştii l-au amendat cu 225 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pe 3 luni.

1.500 euro este suma cu care va fi amendat Bozovici pentru incidentul de ieri dimineaţă

“Am băut trei beri cu un prieten, într-o cafenea, să sărbătorim victoria cu Urziceniul. Cînd mă întorceam acasă, m-a oprit poliţia”
Vladimir Bozovici fundaş Rapid

“Bine că i-au luat permisul lui Bozovici, aşa va sta şi el mai mult pe acasă. Nu renunţăm la el pentru că e un jucător valoros, însă va plăti”
George Copos acţionar Rapid

“De data asta, Bozo nu mai scapă! Vom aplica regulamentul şi îl vom amenda ”
Constantin Zotta director general Rapid

Afectat că nu a jucat
Surse din anturajul jucătorului au dezvăluit că ieşirea lui Vladimir Bozovici din noaptea de miercuri spre joi se datorează faptului că nu a evoluat la Urziceni. Fundaşul rapidist a avut o infecţie la un­ghi­e, la piciorul drept, motiv pen­tru care a fost menajat de antre­no­rul Marian Rada. Bozo a vrut în­să să forţeze şi chiar a avut o dis­cuţie aprinsă cu Rada pe aceas­tă temă, părăsind nervos vestiarul.

Episodul III
Vladimir Bozovici nu se află la primele probleme cu alcoolul. După ratarea calificării în grupele Cupei UEFA, în faţa lui FC Nurn­berg, jucătorul muntenegrean a petrecut într-un club bucureştean pînă tîrziu, alături de atacantul camerunez Pierre Boya. Un alt episod s-a petrecut după derbyul din Ştefan cel Mare, cu Dinamo. În acea seară, Bozovici a fost oprit de Poliţia Rutieră pentru un control de rutină, iar în urma efectuării alcoolemiei s-a dovedit că băuse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.