Tenis

Puștiul-minune din tenis l-a învins pe campionul en-titre de la Indian Wells » Duel de 5 stele în semifinale cu Nadal

Spaniolul Carlos Alcaraz (18 ani, 19 ATP) l-a învins pe britanicul Cameron Norrie (26 ani, 12 ATP), campionul en-titre de la Indian Wells, scor 6-4, 6-3 și s-a calificat în semifinalele turneului american.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 martie 2022

Spaniolul Carlos Alcaraz (18 ani, 19 ATP) l-a învins pe britanicul Cameron Norrie (26 ani, 12 ATP), campionul en-titre de la Indian Wells, scor 6-4, 6-3 și s-a calificat în semifinalele turneului american. Acolo, Alcaraz îl va întâlni pe Rafael Nadal, compatriotul său.

Ibericul în vârstă de 18 ani devine, încet, dar sigur, o certitudine în circuitul ATP. În ciuda vârstei, Alcaraz începe să fie constant și să-și câștige meciurile în care pleacă cu prima șansă.

Carlos Alcaraz, calificare fără emoții în semifinale la Indian Wells

Spaniolul nu a fost intimidat în niciun moment că îl are în față pe deținătorul titlului de la Indian Wells, ba dimpotrivă. A fost mai hotărât, a lovit precis în momentele tensionate și a pus capăt meciului în mai puțin de două ore, scor 6-4, 6-3

Pentru Alcaraz urmează acum duelul de 5 stele, din semifinale, cu Rafael Nadal, compatriotul său, cel care este neînvins în 2022, având o serie impresionantă de 19 victorii consecutive.

Nadal a avansat, vineri dimineață, în semifinalele Mastersului de la Indian Wells. Ibericul a trecut în trei seturi de Nick Kyrgios (26 de ani, 132 ATP), la capătul unuia dintre cele mai palpitante meciuri ale anului, câștigat de Rafa cu 7-6(0), 5-7, 6-4, după două ore și 48 minute.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.