Campionate

„O să vă vânăm pe toți!” » Ultrașii lui PSG, protagoniștii unor scene terifiante! L-au urmărit pe Kurzawa și au vandalizat stadionul

Fanii lui PSG sunt în continuare foarte supărați după ce echipa favorită a fost eliminată din Liga Campionilor, scor 2-3 la general împotriva lui Real Madrid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 martie 2022

Fanii lui PSG sunt în continuare foarte supărați după ce echipa favorită a fost eliminată din Liga Campionilor, scor 2-3 la general, de Real Madrid.

Deși clubul parizian avea un avans total de două goluri la pauza meciului de la Madrid și era cu un pas și jumătate în „sferturi”, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în repriza secundă de pe „Santiago Bernabeu”.

Madrilenii s-au impus în cele din urmă grație unui Benzema foarte inspirat, iar visul fanilor lui PSG s-a năruit încă din prima „dublă” eliminatorie.

Ultrașii lui PSG l-au urmărit pe Kurzawa

În continuare extrem de nervoși, înfocații fani ai Parisului l-au abordat pe Layvin Kurzawa (29 ani), fundașul stângă al parizienilor. După ce a terminat antrenamentul și s-a urcat în mașină, un grup de fani l-a urmărit până când fotbalistul a oprit la semafor.

În acel moment, ultrașii l-au forțat să deschidă portiera și l-au amenințat, atât pe el, cât și pe ceilalți colegi ai săi.

„O să vă vânăm pe toți!”, i-au strigat nemulțumiți fanii, în ciuda faptului că fundașul Kurzawa nici măcar nu s-a aflat în lot pentru returul cu Real Madrid.

Ultrașii lui PSG s-au săturat de conducerea qatareză

În plus, suporterii au vandalizat atât stadionul clubului, cât și baza de antrenament, după ce la meciul din campionat, câștigat cu 3-0 de PSG împotriva lui Bordeaux, fanii i-au huiduit și pe fotbaliști. Doar Mbappe a scăpat de furia fanilor.

„Nasser - afară, departe de noi! Parisul nu va fi niciodată al statului Qatar, Parisul este al nostru”, a fost mesajul lăsat de fani.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.