Liga 1

A fost furtună la pauză: Reghe a scos 3 jucători! Toate schimbările, epuizate în minutul 57

+26 Foto
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Red Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 martie 2022

FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1. Furios peste măsură pe evoluția propriilor jucători, Laurențiu Reghecampf a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauza meciului de la Voluntari. Încă una fusese efectuată anterior, în minutul 39, pentru ca cea de-a cincea să vină în minutul 57. 

După șapte victorii consecutive în Liga 1, Craiova a început dezastruos partida de la Voluntari. Screciu și-a înscris în proprie poartă după doar șapte minute, prestația oltenilor exasperându-l pe tehnicianul alb-albaștrilor, un adevărat „vulcan” pe margine. Care a trecut la fapte încă din minutul 39, când l-a introdus pe Vlădoiu în locul lui Conte. 

Încă din startul reprizei secunde, Reghe a mai ordonat trei schimbări: Nistor, Bic și Baiaram au intrat în locul lui Mateiu, Câmpanu și Crețu, toți cu prestații catastrofale în primele 45 de minute.

Reghe a mers până la capăt și a epuizat toate schimbările în minutul 57, când l-a introdus pe bosniacul Koljic în locul inexistentului Markovic.

Cum a început Reghecampf partida: 13. Pigliacelli - 29. Conte, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 7. Cîmpanu, 14. Alex Crețu, 8. Mateiu, 22. Gustavo - 20. Markovic, 9. Ivan
Rezerve: 1. Lazar, 33. M. Căpățână, 18. Vlădoiu, 27. Bic, 10. Vână, 16. D. Nistor, 17. Baiaram, 19. Koljic, 24. Roguljic

  • foto: Raed Krishan

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.