Liga 1

El a învins Craiova! Constantin Budescu surprinde: „Nu m-am antrenat deloc în ultimele 8 zile”

+26 Foto
El a învins Craiova! Constantin Budescu surprinde: „Nu m-am antrenat deloc în ultimele 8 zile”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 martie 2022

Constantin Budescu (33 de ani), sclipitor în FC Voluntari - Universitatea Craiova 3-1, a dezvăluit la finalul meciului că, din cauza unei accidentări, nu s-a antrenat deloc în ultimele 8 zile. Chiar și așa, Budi a fost MVP-ul partidei.

„Am fost faultat de câteva ori, mi-a explicat arbitrul ceva, dar n-am înțeles nimic. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, e o seară frumoasă pentru noi. Important e că totul s-a terminat cu bine. Ne-am propus să jucăm de plăcere și să producem cât mai mult fotbal. Cred că astăzi s-a văzut o îmbunătățire la noi.

Am făcut o mică ruptură la meciul cu FCSB, dar am ales să joc în această seară, chiar dacă nu m-am antrenat 8 zile. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am jucat 85 de minute și că nu s-a agravat”, a spus Constantin Budescu, la microfonul Telekom Sport.

8a fost nota primită de Budescu din partea Gazetei Sporturilor, pentru evoluția din partida de la Voluntari

Liviu Ciobotariu: „Budescu e magician, te încântă când te uiți la el”

Budescu e magician, te încântă când te uiți la el. Nu s-a antrenat 7-8 zile, dar a avut atitudine, dorință, și-a dorit să joace. Nu mă așteptam să reziste 85 de minute. E un jucător care face diferența, clar.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Dacă îi dai spațiu lui Budescu, normal că dă exterioare și ți-o dă printre picioare. Trebuie să stai aproape de el, să fii agasant. Doar așa îl blochezi. 

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.