Liga 1

Liviu Ciobotariu: „Strategia noastră a fost să nu le dăm spații. Budescu face diferența!”

+26 Foto
Liviu Ciobotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 March 2022

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 3-1. Liviu Ciobotariu, antrenorul gazdelor, a comentat prima victorie în play-off a ilfovenilor.

„Aveam nevoie de această victorie, pentru moral. Veneam după 3 înfrângeri consecutive, chiar dacă jucasem de două ori cu CFR și o dată cu FCSB. Sunt bucuros, un meci foarte greu, îmi felicit jucătorii. Universitatea Craiova a condus jocul, noi am fost foarte bine organizați, strategia noastră a fost să nu le dăm spații. Știam că pasează bine, că au jucători de viteză, ne-am blocat bine și am marcat de 3 ori.

Am gestionat bine partida, după ce am fost egalați ne-am continuat jocul. N-a fost ușor, cazi puțin ca moral, dar am dus jocul bine, am marcat și am făcut un contraatac perfect la golul 3. Au avut și ei ocazii, Popa a scos senzațional la Koljic.

E prima victorie în play-off. Le-am spus că dacă am ajuns aici trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarelor. Să facem cât mai puține greșeli și să scoatem rezultatul.

Budescu este un jucător foarte bun, e magician pe teren, te încântă ce pase decisive poate să dea. Nu s-a antrenat 7-8 zile, atenție! A avut atitudine și dorință și mi-a zis că e bine și vrea să intre. Face diferența, clar”, a declarat Ciobotariu la Telekom Sport.

Vrem să avem rezultate cât mai bune şi să demonstrăm că nu am intrat din întâmplare în play-off. 

Cred că azi am fost mai pragmatici, am înscris la ocaziile pe care le-am avut. Budi și pasele lui au făcut diferenţa, în special la exteriorul pe care l-a dat la Marcelo, cu pas înapoi. 

Până la urmă, aşa cum zice şi tata mereu, suntem o echipă greu de învins, nu o echipă mare. Noi ne dorim să încurcăm cât mai multe echipe, să scoatem rezultate cât mai bune pentru noi şi acest rezultat este foarte mare. Pentru noi e un rezultat uriaş, nu un rezultat normal

Denis Ciobotariu, fundaș Voluntari

Trebuia să fim atenți, le știam jocul, trebuia să fim prezenți pe mingea a doua și să recuperăm la jumătatea terenului. Dar când faci asemenea greșeli, e greu să mai revii. Știam că cei de la FC Voluntari au jucători de calitate, care pot face diferența. Din păcate, e greu când faci asemenea cadouri.

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.