Diverse

S-au încins spiritele la derby-ul Steaua - Dinamo din Liga Elitelor » Jucătorii s-au luat la bătaie la finalul meciului câștigat de roș-albaștri

Derby-ul U19 dintre Steaua și Dinamo, câștigat de gazde cu scorul de 1-0, nu a fost lipsit de incidente. Foto: Steaua București, Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 martie 2022

Derby-ul U19 dintre Steaua și Dinamo, câștigat de gazde cu scorul de 1-0, nu a fost lipsit de incidente. La finalul meciului, jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie.

Luând în considerare rivalitatea dintre echipe, era de așteptat să existe tensiuni, însă în prelungirile partidei, cu doar câteva momente înainte de final, situația a scăpat de sub control.

Puștii de la Steaua și Dinamo s-au luat la bătaie 

Întreg scandalul a început după ce un fotbalist de la Dinamo a fost tras de tricou la mijlocul terenului, în timp ce se afla în posesia balonului și scăpa pe contraatac. După acel fault, spiritele s-au încins și scandalul s-a transformat într-unul general. Fotbaliștii au sărit la bătaie, iar un fan a izbutit chiar să intre pe teren.

Inclusiv comentatorul meciului a fost surprins de incidentele de la finalul derby-ului: „Nu era nevoie de așa ceva, este totuși un meci de juniori”.

Jucătorii s-au luat la bătaie în derby-ul din Liga Elitelor, foto: Steaua TV, YouTube

După minute bune de tensiune, tinerii fotbaliști s-au calmat, iar roș-albaștrii au sărbătorit alături de suporteri victoria din derby, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Iustin Răducan, băiatul fostului fotbalist Narcis Răducan.

George Ogăraru, mulțumit de jocul Stelei în derby-ul cu Dinamo

După meci, directorul tehnic de la Steaua, George Ogăraru, a vorbit atât despre meci, cât și despre conflictul de la finalul duelului. Per total, fostul fotbalist s-a declarat mulțumit de atitudinea steliștilor de pe parcursul meciului.

„A fost un meci la limită, cu un final cu o tensiune peste așteptări. Au fost mai multe altercații. Să vedem ce a zis arbitrul, ce s-a întâmplat. Ne bucurăm că am reușit să marcăm, mai ales că în tur am suferit foarte mult. Spiritul de luptă a fost extraordinar și asta a făcut diferența”, a declarat George Ogăraru.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.