Liga 1

FCSB se impune dramatic la Pitești, după un nou meci distrus de arbitraj: Mladinovici, 4 greșeli flagrante! Clasamentul ACUM

+16 Foto
FC Argeș - FCSB, în etapa #2 din play-off, live

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  duminică, 20 martie 2022

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. Meciul a fost influențat de arbitrajul dezastruos al lui Horia Mladinovici. 

Astăzi, în Trivale, arbitrul Horia Mladinovici a făcut, practic, reclamă VAR-ului ce urmează a fi implementat din sezonul viitor în campionatul intern.

Cronica meciului FC Argeș - FCSB: Mladinovici propagandă pentru VAR: a făcut praf meciul!

„Centralul” din București a făcut meciul praf! În special în repriza secundă, l-a scăpat complet din mână. Un meci tensionat, ce-i drept, cu intrări extrem de dure la un moment dat, dar aceasta și fiindcă Mladinovici a pierdut controlul partidei, intrând într-o spirală a erorilor. 

Care au fost fazele incriminatorii și verdictul specialistului în arbitraj contactat de GSP, în condițiile în care arbitrul a avut 8 faze delicate, unele de VAR.

Florin Tănase, 7 din 7!

Performanță notabilă pentru căpitanul FCSB, convocat și la prima reprezentativă. Cu ocazia "dublei" din Trivale, decarul roș-albaștrilor nu doar că a marcat din nou pentru formația sa, dar tocmai a devenit singurul jucător care a înscris în toate cele 7 ediţii de play-off disputate în Liga 1! A adunat 18 goluri în cele 55 de meciuri jucate în play-off. Aceasta deși a dat emoții mari în minutul 23, când a ieșit accidentat pe margine pentru îngrijiri medicale. Florin Tănase este în luptă pentru a cuceri a doua oară la rând titlul de golgheter al campionatului. A ajuns la 13 goluri. 

Clasamentul din play-off, după FC Argeș - FCSB 2-3

FCSB ajunge la 37 de puncte și se apropie la 5 lungimi de liderul CFR Cluj. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu 24 de puncte.

FC Argeș - FCSB 2-3

FC Argeș - FCSB, echipe de start

FC Argeș: Greab - Joao Miguel, Turda, Dobrosavlevici - Tofan, I. Șerban, Raynov, D. Dumitrașcu - Ișfan, G. Ganea, Cr. Tănase 
Rezerve: Micle - C. Moisie, Viana, Boldor, N. Mușat, Honciu, Palic, Said, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic - D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Ad. Șut, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

  • Portarul Andrei Vlad (22 de ani) a revenit în lotul celor de la FCSB după o pedeapsă de două runde, provocată de gafa din eșecul cu FC Argeș, scor 0-1, din sezonul regulat. Vlad este rezerva lui Târnovanu astăzi. 
  • Ivan Mamut a fost din nou preferat în atacul celor de la FCSB. Croatul în vârstă de 24 de ani a început din primul minut și runda trecută, în victoria 2-0 cu Farul. Claudiu Keșeru nu este nici astăzi în lot.

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Play-off, Etapa 2 // Match Preview FC Argeș - FCSB

>

Conferința de presă a lui Andrei Prepeliță:

Conferința de presă a lui Toni Petrea:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.