Liga 1

Alungat de galerie de la Rapid, Eduard Stăncioiu se apără: „Ce să fac, să-mi pierd timpul cu toți idioții? Pe mine nu mă scutură nimeni”

Eduard Stăncioiu a fost alungat de la Rapid de galerie / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

Eduard Stăncioiu (41 de ani), cel care ar fi trebuit să fie „secundul” lui Adrian Mutu la Rapid, a vorbit despre conflictul cu galeria alb-vișiniilor, în urma căruia s-a văzut nevoit să renunțe la post.

Fostul goalkeeper mărturisește că fanii giuleștenilor i-au pus o etichetă greșită și că s-au raportat la un cont fals de Facebook, care nu i-ar fi aparținut lui, de fapt. Acolo, apăreau mai multe fotografii cu Stăncioiu în tricoul FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2016 și 2018.

Eduard Stăncioiu: „Nu m-a scuturat Bocciu, pe mine nu mă scutură nimeni!”

Suporterii s-au orientat după un cont fals de Facebook și au vrut să creeze o anumită atmosferă în jurul echipei. Nu am arătat niciodată semne obscene galeriei rapidiste. Nu voi iniția niciodată un conflict. Educația nu-mi permite.

Eu am doar un cont de Instagram, acela era un cont fals de Facebook. [Te gândești să iei măsuri împotriva celui care a creat un cont fake?] Ce să fac, să-mi irosesc timpul cu toți idioții? Nu cred că totul a pornit doar de la acea pagină fake. Cred că totul a pornit și de la declarațiile mele (n.r - declarația de dragoste pentru roș-albaștri). 

Nu m-a scuturat Bocciu, pe mine nu mă scutură nimeni! Poate doar la nivel declarativ. Mi-au scris vreo 7 idioți pe Instagram, dar nu au fost amenințări. Au fost civilizați”, a spus Eduard Stăncioiu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Eduard Stăncioiu, alungat de ultrași de la Rapid

Contestat dur de suporteri pentru declaraţiile de iubire faţă de FCSB, Eduard Stăncioiu a anunţat a renunțat la postul de secund al lui Mutu la Rapid. 

În urmă cu două săptămâni, 50 de suporteri rapidiști, alături de un lider al galeriei, Liviu Ungurean, au venit la antrenament, la Buftea. Aceștia i-au transmis lui Mutu că nu-l vor accepta pe secundul Eduard Stăncioiu. Planul fanilor a funcţionat, iar Stăncioiu a părăsit echipa din Giuleşti după doar o şedinţă de pregătire.

Eduard Stăncioiu. în 2021: „Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua”

Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. 

Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din punctul meu de vedere, e un singur club 

- Eduard Stăncioiu, în aprilie 2021, conform Antena Sport

Adrian Mutu, despre obiectivele pe termen lung și inaugurarea stadionului: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.