Liga 1

Șumudică se simte „înjughiat pe la spate” de Rapid » Pilda de neînțeles cu care le bate obrazul giuleștenilor: „Scroafa era cu cuțitul în gât”

Marius Șumudică // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

Marius Șumudică (51 de ani), liber de contract din februarie, se simte trădat de Rapid, care nu a apelat la serviciile sale după demiterea antrenorului Mihai Iosif.

Fără echipă în momentul în care Rapid s-a despărțit de Mihai Iosif, Marius Șumudică se aștepta să fie printre candidații la postul de antrenor al echipei din Giulești. Totuși, nu a fost pe lista conducerii lui Rapid, care l-a angajat pe Adrian Mutu ca „principal”.

De atunci, Marius Șumudică și-a exprimat dezamăgirea în repetate rânduri. Acum, tehnicianul a folosit o pildă inedită cu o scroafă pentru a-și exprima dezamăgirea.

Marius Șumudică se simte trădat de Rapid: „Am cuțitul în spate”

„Nu sunt rănit, sunt trădat. Sunt înjunghiat pe la spate, am cuțitul în spate. La bunica mea la țară, așa ca să facem o caterincă, s-a dus cineva să taie porcul. A chemat trei vecini. Scroafa, când se luptau cu ea, i-au băgat cuțitul în beregată, s-a smucit și a fugit direct în pădure. Scroafa era cu cuțitul în gât.

Al doilea an, ce să facă oamenii? «Bă, am mai îmbătrânit, a murit vecinul, nu ne mai ajută... Atunci mă duc eu să cumpăr niște carne de la măcelărie și facem». Dar, ce să vezi?! Pe 23-24, în Ajun de Crăciun, dinspre pădure venea scroafa cu 12 purceluși în spatele ei și fiecare avea câte un cuțitaș în gât. Născuse scroafa. Am cuțitul în spate, deci pentru mine s-a încheiat subiectul legat de Rapid”, a spus Șumudică, potrivit Prosport.

Marius Șumudică, fost jucător la Rapid între 1997 și 1999, apoi între 2001 și 2002, a antrenat echipa alb-vișinie în perioada iunie 2010 - aprilie 2011, perioadă în care giuleștenii au câștigat 14 dintre cele 32 de meciuri jucate.

Marius Șumudică a rezistat 4 luni la ultima echipă pe care a pregătit-o, Yeni Malatyaspor, formație pe care a lăsat-o pe ultimul loc în campionatul Turciei. Cu doar 3 victorii în 16 meciuri, antrenorul în vârstă de 51 de ani a fost dat afară.

VIDEO » Șumudică, concurentul ideal la Survivor România: „I-ar ține în viață pe concurenți”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.