Campionate

Șumudică le dă speranțe fanilor: „Dacă mă întorc? Voi lăsa acest clip aici în loc de un răspuns”

Marius Șumudică, 51 de ani, anunță că se va întoarce la un moment dat la Al Shabab, fosta lui echipă din Arabia Saudită.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

Marius Șumudică, 51 de ani, anunță că se va întoarce la un moment dat la Al Shabab, fosta lui echipă din Arabia Saudită.

Liber de contract din februarie, după despărțirea de Malatyaspor (Turcia), Șumudică susține că a fost chestionat de un ziarist din Arabia Saudită cu privire la o întoarcere în Golf.

Nu doar că nu exclude acest scenariu, dar antrenorul român le transmite fanilor de la Al Shabab că la un moment dat va fi din nou antrenorul acestora.

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Al Shabab: „Într-o zi, mă voi întoarce acasă”

„Un jurnalist saudit m-a sunat în această dimineață să mă întrebe dacă m-aș întoarce în Arabia să lucrez iar acolo. 

Voi lăsa doar acest videoclip aici în loc de un răspuns... PS: Și un scurt mesaj către fanii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă”, a scris Șumudică pe Twitter, care a atașat și un videoclip din perioada în care antrena în Arabia, iar fanii îi scandau numele:

Marius Șumudică a pregătit-o pe Al Shabab în sezonul 2018/19 și a avut un campionat peste așteptări cu formația la care evoluau atunci Valerică Găman și Constantin Budescu, terminând pe 5.

După 25 de etape, Al-Shabab se clasează pe locul 4 în Arabia Saudită și e antrenată de brazilianul Pericles Chamusca.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.