Liga 1

Uhrin Jr. a dezvăluit marea problemă, după Dinamo - Sepsi: „Credeți-mă!”

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, a acuzat la finalul întâlnirii din „Groapă” pregătirea fizică a elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, a acuzat la finalul întâlnirii din „Groapă” pregătirea fizică a elevilor săi.

„Patriche și Jovanovic au avut probleme fizice, trebuia să-i schimb. Giafer, la fel, n-a putut să joace decât 70 de minute. Nici el nu e OK fizic. Am doar două săptămâni de când sunt aici, nu e de ajuns, credeți-mă! Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”, a declarat Uhrin la Look Sport+.

Prezent în studio-ul Digi Sport, Remus Răureanu, jurnalistul GSP, a găsit o explicație: „Înțeleg că cei de la Dinamo n-au avut preparator fizic la începutul anului, abia acum au adus unul”.

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, despre...

  • jocul echipei sale: „Am început foarte prost ambele reprize, Eșanu ne-a salvat. El și Irobiso au fost cei mai buni jucători de la noi. Am început să avem și mai multe probleme odată cu apariția accidentărilor, chiar dacă și noi ne-am creat câteva situații de a marca. Oricum, trebuie să începem să jucăm mai bine”
  • Irobiso, trecut din atacant fundaș central în ultimul sfert de oră: „Sunt mulțumit de evoluția lui, nu am pregătit asta înainte, dar nu aveam alte soluții. Am fost forțat de accidentările fundașilor centrali”

A fost un joc disputat, de luptă, ne-a lipsit golul. Nu se poate reproșa nimic băieților. Pe finalizare, am avut ocazii periculoase, însă n-am marcat. Țintim un loc care să ne ducă la barajul pentru Conference League
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.