Liga 1

Uhrin jr. amenință cu plecarea de la Dinamo: „N-aș putea să mai rămân în condițiile astea”

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în Ștefan cel Mare, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin jr, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în „Ștefan cel Mare”, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.

La conferința de presă de la finalul remizei cu covăsnenii, Uhrin a pus presiune pe conducerea clubului.

Își pregătește Uhrin Jr. plecarea de la Dinamo? „Toți mi-au spus că sunt nebun când am acceptat”

>

„Am contract pe un an și jumătate, dar sunt mai multe lucruri la mijloc. Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. 

Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani. Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis”, a declarat Uhrin. 

Exact ca în sezonul precedent, Uhrin a preluat-o pe Dinamo fix înainte de începerea play-out-ului. Anul trecut, Dusan a reușit să-i salveze pe „câini” de la retrogradare, apoi a plecat din cauza situației incerte din Ștefan cel Mare. Scenariu care s-ar putea repeta și în actuala stagiune.

Uhrin e la al 3-lea mandat ca antrenor la Dinamo.

Dinamo, pe loc de baraj în Liga 1

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin: „Jucătorii nu sunt pregătiți fizic”

La finalul remizei din această după-amiază, Uhrin Jr. acuza la flash-interviuri pregătirea fizică a elevilor lui:

„Patriche și Jovanovic au avut probleme fizice, trebuia să-i schimb. Giafer, la fel, n-a putut să joace decât 70 de minute. Nici el nu e OK fizic. Am doar două săptămâni de când sunt aici, nu e de ajuns, credeți-mă! Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”.

Prezent în studio-ul Digi Sport, Remus Răureanu, jurnalistul GSP, a găsit o explicație: „Înțeleg că cei de la Dinamo n-au avut preparator fizic la începutul anului, abia acum au adus unul”.

VIDEO. Alex Răuță, prima reacție după Dinamo - Sepsi:

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.