Stiri extrasport

David Beckham, gest extraordinar pentru Ucraina! » Și-a predat Instagramul cu peste 70 de milioane de urmăritori

Locuitorii din Ucraina trec prin momente extrem de delicate în urma invaziei provocate de Federația Rusă, iar David Beckham (46 ani), fostul mare fotbalist englez, nu a rămas indiferent.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 March 2022

 Ucraina trece prin momente groaznice, iar David Beckham (46 ani), fostul mare fotbalist englez, nu a rămas indiferent.

După ce în urmă cu două săptămâni a donat un milion de dolari pentru victimele războiului din Ucraina, acum David Beckham a găsit o nouă modalitate prin care poate să le fie alături ucrainenilor.

David Beckham a oferit conturile sale de socializare unui medic din Ucraina

Pentru ca din ce în ce mai mulți oameni să afle despre situația dramatică din Ucraina, englezul i-a oferit conturile sale de socializare, inclusiv pe cel de Instagram, care are peste 70 de milioane de urmăritori, unui medic din Ucraina. De notat că Beckham făcea câte 300.000 per postare pe Instagram, din campanii publicitare. 

Astfel, Irina Kondratova, șefa unui Centru Perinatal din Harkiv, a postat mai multe videoclipuri pe contul lui Beckham, în care arată cum se adaptează situației de război. Prin gestul făcut, Beckham le oferă oamenilor din Ucraina oporunitatea de a-și face auzită vocea, pentru ca întreaga lume să fie solidară cu drama locuitorilor afectați de conflictul militar.

„Astăzi îi predau conturile mele de socializare Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și lucrătorii din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a fost mesajul postat de Beckham.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.