Liga 1

FC Argeș - FCSB 2-3. Florin Tănase acuză că a fost agresat la vestiare » Plângere la poliție: „A venit să mă lovească! Unii oameni sunt limitați”

+16 Foto
FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. După meci, Florin Tănase ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2022

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. După meci, Florin Tănase a susținut că ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu. 

Florin Tănase a fost în centrul atenției la Pitești. A deschis scorul în minutul 39, a transformat un penalty în minutul 56 și a fost victima lui Ionuț Șerban în minutul 68. Mijlocașul gazdelor l-a lovit cu palma în figură și a văzut cartonașul roșu din partea lui Horia Mladinovici.

Situația ar fi degenerat după fluierul final. Tănase acuză că George Neagu, preparatorul fizic al clubului argeșean, l-a agresat în zona vestiarelor. Cei doi ar fi ajuns în fața polițiștilor prezenți la stadionul din Trivale, pentru a da declarații, informează Telekom Sport.

Florin Tănase îi acuză pe cei de la FC Argeș: „Un băiat a venit să mă lovească”

„Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează. 

Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat. După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat. 

Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault... Nu inţeleg”, a povestit Florin Tănase, potrivit Telekom Sport. 

Cum arată clasamentul din play-off, după FC Argeș - FCSB 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.