Liga 1

Gigi Becali, cu gândul la titlu după victoria cu FC Argeș: „De când sunt în fotbal nu mi s-a mai întâmplat asta” » Pentru ce schimbare l-a lăudat pe Toni Petrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 March 2022

FCSB a câștigat la limită meciul cu FC Argeș, 3-2, și a profitat de egalul lui CFR Cluj, 0-0 cu Farul, pentru a se apropia de lider.

Cu 8 etape înainte de finalul play-off-ului, FCSB este la 5 puncte de CFR Cluj, iar Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, este încrezător în șansele formației sale de a câștiga campionatul.

Gigi Becali speră din nou la titlu

„Eu am mai spus. Doar Dumnezeu poate da titlu. Și acum titlul e câștigat de CFR. E greu să recuperezi. Dar semnele arată că așa vrea Dumnezeu, vrea să câștigăm campionatul. Dacă marcăm în ultimul minut, înseamnă că El vrea. Am mai marcat în prelungiri, dar, de când sunt în fotbal, nu mi s-a mai întâmplat să înscriem de atâtea ori în minutele de prelungire.

De joc, nu am ce să spun. Am dominat categoric adversarul. Mingea a fost doar la noi. Ce pot să spun? Nu am ce să spun. Vreau doar să fim calmi pentru că acum echipele te pot provoca. Un jucător de la Argeș zicea că a fost o miză și presiune. Probabil că FC Argeș le-a dat primă mare, că era miză mare. Nu vreau să spun, că nu are rost. Fiecare face ce vrea. Să vedem dacă FC Argeș va mai avea aceeași agresivitate.

Din ce văd, având în vedere valoarea, nu avem cum să nu câștigăm campionatul. Eu cred că nu vom avea vreo problemă să câștigăm meciurile cu CFR Cluj. Trebuie să fim atenți în primele 20 de minute, când jucătorii lor au putere. Dacă nu iei gol, după aceea nu mai ai probleme”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Nu eu l-am băgat pe Dumiter. Pe cuvânt. Nu vă mint. Nu am făcut eu schimbarea. A făcut-o Petrea. Chiar l-am felicitat. I-am zis: schimbarea pe care ai făcut-o tu e posibil sa însemne campionatul. E posibil să câștigăm campionatul.

– Gigi Becali

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.