Campionate

Rezultatul din El Clasico, decisiv în alegerea lui Haaland? Reacția unui apropiat al fotbalistului, după victoria Barcelonei

Erling Haaland/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 March 2022

Barcelona a câștigat categoric pe terenul rivalei Real Madrid, în etapa #29 din La Liga, scor 4-0. Jan Aage Fjortoft, un prieten apropiat al familiei Haaland, și-a exprimat euforia după victoria catalanilor, pe contul personal de Twitter.

Erling Haaland (22 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, este dorit de ambii giganți din La Liga, plus Manchester City. Potrivit as.com, rezultatele bune ale Barcelonei sub comanda lui Xavi ar putea cântări decisiv în alegerea atacantului norvegian, care ar urma să părăsească Bundesliga în vară.

Anturajul lui Haaland, atent la El Clasico

„Ce rezultat pentru Barça!!!! Xavi!!! și Auba!!!! Respect”, a scris Fjortoft pe rețeaua de socializare.

Acest lucru nu a trecut neobservat, deoarece l-a lăudat pe Xavi Hernandez, unul dintre cei care își doresc cu orice preț sosirea jucătorului de la Dortmund la Barcelona. Antrenorul catalanilor s-ar fi deplasat în Germania pentru a discuta personal cu Erling Haaland, despre un potențial transfer. 

Xavi a dezvăluit indirect ce a conținut discuția dintre el și fotbalistul scandinav: „Când poți vorbi cu un jucător, îi spui ce este aici, felul nostru de a juca, de a ne antrena... Îi spui că este cel mai bun club din lume, că orașul este minunat”.

Discuțiile cu jucătorii curtați de club nu sunt o noutate pentru Xavi. Fostul mijlocaș a vorbit cu Dani Alves și Ferran Torres înainte de sosirea acestora pe Camp Nou, în iarnă.

150 de milioane de euroeste cota lui Haaland, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.