Pariuri sportive

Suedia - Cehia: Fără Ibrahimovici, dar cu Isak! Cum arată cotele și cum face profit la pariuri cu trei PONTURI curajoase

Articol de Alberto Boțoghină  —  Monday, 21 March 2022

Suedia și Cehia se întâlnesc joi, de la 21:45, în semifinalele playoff-ului de calificare la Cupa Mondială din Qatar. Câștigătoare o va întâlni pe Polonia în finală, națională trimisă acolo direct din cauza sancțiunilor aplicate Rusiei.

Cehia a ajuns la acest playoff din postura echipei cu cel mai bun punctaj de pe locul al 3-lea. Cehii au terminat pe 3, după Belgia și Țara Galilor și au în continuare șanse să meargă la Mondial. Dincolo, Suedia a închis o grupă cu Spania de pe poziția secundă, asta deși avea șanse mari să câștige grupa și să meargă direct la turneul final.

Suediezii au pierdut ultimele două meciuri din grupă (0-2 cu Georgia și 0-1 cu Spania) și trebuie să treacă prin baraj dacă vor să ajungă la Campionatul Mondial din Qatar.

Dacă suedezii nu se pot baza pe Zlatan Ibrahimovici și Krafth, suspendați, cehii au probleme imense din cauza accidentărilor. Coufal, Schick, Boril, Vydra, Sevcik, Celustka și Krmencik sunt indisponibili pentru duelul de la Solna.

Trei PONTURI pentru Suedia - Cehia:

  • Suedia merge mai departe - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,62 la Unibet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,80 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.