Campionate

Bayern Munchen, ofertă oficială pentru un titular de la Ajax » Bavarezii s-au înțeles deja cu Mino Raiola, agentul jucătorului

Ryan Gravenberch/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2022

Ryan Gravenberch (19 ani), mijlocașul central de la Ajax, a intrat în vizorul lui Bayern Munchen. Liderul din Bundesliga a început deja negocierile cu „lăncierii” pentru tânărul jucător olandez.

Fabrizio Romano, jurnalist cunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, anunță că Bayern a trimis deja o primă ofertă în valoare de 15 milioane de euro, plus alte 10 drept bonusuri, în funcție de prestațiile mijlocașului. Bavarezii s-ar fi înțeles deja cu Mino Raiola, agentul lui Gravenberch.

Bayern Munchen, ofertă pentru Gravenberch

Ryan Gravenberch este un mijlocaș crescut în academia lui Ajax, iar în sezonul 2018-2019 a debutat la echipa de seniori. Olandezul a devenit un titular de bază în echipa din capitala Țărilor de Jos în sezonul trecut, iar în actuala stagiune a jucat în toate cele 8 partide disputate de Ajax în Liga Campionilor, dar și în 26 de etape din Eredivisie.

Gravenberch, care a bifat deja 10 meciuri în naționala Țărilor de Jos, mai are contract cu „lăncierii” până în 2023, dar a refuzat prelungirea înțelegerii. Potrivit lui Fabrizio Romano, suma propusă de Bayern Munchen nu este pe placul conducerii lui Ajax, care este însă dispusă să negocieze o posibilă vânzare a mijlocașului.

35 de milioane de euroeste cota lui Gravenberch, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.