Liga 1

Gigi Becali l-a băgat în ședință pe Vlad: „L-ai văzut pe ăla ce disperat e în poartă?! Tu de ce faci actorie?”

Andrei Vlad, băgat în ședință de Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2022

Andrei Vlad (22 de ani) și-a pierdut postul de titular la FCSB, însă Gigi Becali anunță că va primi din nou șanse să revină în poartă. Până atunci, patronul FCSB l-a băgat în ședință.

Partida de duminică seara, cu FC Argeș, din play-off-ul Ligii 1, a însemnat revenirea lui Vlad pe banca lui FCSB, după două etape în care acesta fusese lăsat în afara lotului, din cauza greșelilor comise în ultima perioadă.

Andrei Vlad, băgat în ședință de Gigi Becali

Gigi Becali a explicat că Vlad nu a mai apărut în echipa celor de la FCSB la partidele cu Voluntari și Farul pentru a putea depăși perioada proastă prin care trece și pentru a fi protejat de criticile fanilor.

„Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot ca să-l protejăm. Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește! Sunt supărat când face o chestiune voită!”, a declarat Gigi Becali, la PRO X. 

Arlauskis, model pentru Andrei Vlad

Giedrius Arlauskis

Gigi Becali a dialogat personal cu tânărul portar de la FCSB și i l-a dat exemplu pe Giedrius Arlauskis, fostul jucător al „roș-albaștrilor”, recunoscut pentru comportamentul excentric, dar și pentru calitățile sale de goalkeeper.

„Când va intra în poartă, o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a adăugat Becali.

6 titluria câștigat Arlauskis în Liga 1, unul cu FCSB, unul cu Unirea Urziceni și 4 cu CFR Cluj

VIDEO Marin Barbu, nemilos la adresa lui Andrei Vlad: „Gigi Becali a procedat foarte bine, trebuie să sufere puțin!”

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.