Liga 2

Fotbaliștii Stelei l-au încercuit pe asistent la meciul de la Chiajna! Decizia care i-a enervat

+7 Foto
„Centralul” Szabolcs Kovacs și asistentul Cosmin Vătămanu au avut viață grea la disputa dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua, din prima rundă a play-off-ului ligii secunde.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2022

„Centralul” Szabolcs Kovacs și asistentul Cosmin Vătămanu au avut viață grea la disputa dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua, încheiată la egalitate, scor 2-2, în prima rundă a play-off-ului din Liga 2.

Chiajna și Steaua au fost implicate într-un meci încrâncenat, cu faze spectaculoase, dar și multe momente încinse. Deciziile luate de brigada lui Szabolcs Kovacs, fratele mai mic al lui Istvan Kovacs, au amplificat tensiunea.

Tensiune la Concordia Chiajna - CSA Steaua

În minutul 53, Dorin Codrea s-a luptat pentru balon cu Vasile Buhăescu, la marginea careului de 16 metri. Apărătorul ilfovenilor a respins mingea cu brațul în afara terenului, chiar sub ochii asistenului Cosmin Vătămanu. 

Foto: Captură @Digi Sport 1

„Tușierul” a dictat lovitura de colțul terenului și a provocat o reacție vehementă din partea oaspeților. Elevii lui Daniel Oprița, dar și oamenii din staff-ul Stelei, l-au încercuit pe Vătămanu. „Centralul” Kovacs a calmat cu greu spiritele.

În prima parte, o situație asemănătoare a avut loc și în careul Stelei, o minge atinsă cu mâna în interiorul careului. Brigada de arbitri a lăsat jocul liber și în acel caz.

Clasamentul LIVE din play-off-ul ligii secunde

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.