Liga 1

Agresorul lui Florin Tănase a lucrat la Dinamo: „Un scandalagiu! Se crede antrenor!” » Nu e la primul incident

+16 Foto
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  luni, 21 martie 2022

George Neagu, preparatorul fizic care l-a lovit pe Florin Tănase (27 de ani) la finalul meciului FC Argeș - FCSB 2-3, are antecedente. Cine a lucrat cu el îl descrie ca pe un tip conflictual și arogant.

Meciul cu multe evenimente dintre FC Argeş şi FCSB a continuat cu un scandal în zona vestiarelor, unde Florin Tănase a fost atacat de un oficial al piteştenilor. George Neagu, preparatorul fizic al echipei, l-a lovit cu piciorul în spate pe căpitanul de la FCSB.

Fotbalistul a povestit după meci: „Un băiat a venit să mă lovească. Ce să zic? Pierde echipa ta, dar nu trebuie să ne batem! Nu e normal, dar așa sunt unii oameni, oameni limitați. Așa reacționează ei. Eu am mers în vestiar să iau geaca și atunci s-a întâmplat”.

„Conducea antrenamentele la Dinamo”

Cine e omul care l-a lovit pe Tănase? Neagu a lucrat și la Dinamo în trecut și cine îl cunoaște îl consideră un suporter dinamovist obișnuit să intre în conflicte.

„E arogant, se crede antrenor! Cât a fost Mulțescu principal, Neagu făcea antrenamentele! Asta i-a alimentat ideea că el e tehnician, nu e doar preparator! Și e un scandalagiu, intră în conflicte foarte des cu toată lumea", povestesc persoane care l-au cunoscut în perioada aceea.

George nu e la primul incident la vreun meci din campionat, el a reacționat urât și în timpul unei partide FCSB-Astra, atunci când lucra pentru giurgiuveni. L-a înjurat pe arbitrul Marcel Bârsan, căruia i-a cerut să acorde un cartonaș roșu și apoi i-a înjurat oribil și pe unii oficiali de la FCSB.

George Neagu, în perioada în care lucra la Dinamo

El a jucat fotbal la Curtea de Argeș, apoi a lucrat ca preparator fizic la Hermannstadt, la Dunărea Călărași, la Dinamo, la Astra.

A intervenit Poliția

Incidentul de după meciul FC Argeș - FCSB a implicat și Poliția: „Politiștii din cadrul Secției 3 Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident petrecut după meciul dintre FC Argeș și FCSB. Au fost efectuate procedurile necesare la fața locului, iar dacă partea vătămată nu depune plângere, ceea ce nu a făcut, nu se poate merge mai departe, adică la începerea urmăririi penale".

Neagu nu va fi, așadar, urmărit penal. Tănase nu a depus o plângere. Florin Popa, agent-șef de poliție și purtător de cuvânt al IPJ Argeș, a confirmat că Tănase și Neagu sunt persoanele implicate în scandal. 

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»”

>

Citește și alte știri despre FC Argeș - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.