Campionate

Meci european în România! FCSB s-a oferit să cazeze echipa ce a fugit din calea războiului

Dinamo Kiev U19 a încheiat grupa E din Youth League pe locul 2, sub Benfica, dar peste Barcelona și Bayern // foto: Imago Images

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 22 martie 2022

Formația U19 a celor de la Dinamo Kiev va disputa în România meciul cu Sporting CP din optimile UEFA Youth League. Echipa din Ucraina este așteptată să ajungă în țara noastră joi, pe 24 martie.

Meciul dintre Dinamo Kiev U19 și Sporting CP U19 ar fi trebuit să aibă loc pe 9 martie, dar invazia Ucrainei de către Rusia a dus la amânarea acestuia.

Dinamo Kiev U19 va juca meciul de Youth League cu Sporting CP în România 

Între timp, s-a decis ca partida să aibă loc pe 6 aprilie, la București, urmând ca stadionul gazdă să fie anunțat

Asta pentru că echipa ucraineană va veni în România joi, 24 martie, urmând să reintre în ritm cu o serie de două sau trei meciuri amicale.

Din informațiile GSP.ro, echipa va fi cazată la baza din Berceni a clubului FCSB, la intervenția patronului Gigi Becali. FCSB va asigura condiții de cazare și de pregătire pentru Dinamo Kiev

Meciul cu Sporting CP contează pentru faza optimilor Youth League, unde s-au disputat toate celelalte meciuri. Echipa învingătoare este așteptată în sferturi de Benfica, care a trecut în optimi de Midtjylland, scor 3-2.

Este foarte posibil ca și „sfertul” de finală cu Benfica, în caz că Dinamo Kiev trece de optimi, să aibă loc tot în București.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.