Campionate

Juventus vrea vedeta unei rivale din Serie A » E așteptat să îl înlocuiască pe Dybala

Nicolo Zaniolo/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 March 2022

Nicolo Zaniolo (22 de ani), atacantul de la AS Roma, a intrat în vizorul lui Juventus. După ce a anunțat că se desparte de Paulo Dybala, „Bătrâna Doamnă” a început căutările pentru un înlocuitor pe măsură.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Juventus a început deja tatonările pentru un posibil transfer al lui Zaniolo, în vară. Pentru aducerea internaționalului italian, clubul piemontez ar trebui să plătească între 40 și 60 de milioane de euro celor de la AS Roma.

Nicolo Zaniolo are contract cu AS Roma până în 2024

Potrivit sursei menționate, Juventus a discutat deja cu avocatul lui Zaniolo, Claudio Vigorelli. Internaționalul italian și-ar dori un salariu de aproximativ 4 milioane de euro anual, o sumă sustenabilă pentru „bianconeri”. Atacantul mai are contract cu Roma până în 2024, iar trupa antrenată de Mourinho i-ar fi propus deja prelungirea contractului, dar cele două părți nu au ajuns încă la un numitor comun.

Jurnaliștii italieni anunță că Zaniolo este privit de conducerea torineză drept jucătorul perfect pentru a reda identitatea lui Juventus, fiind italian, tânăr și cu un potențial uriaș de a progresa. Cu toate acestea, „bianconerii” au și o variantă de rezervă, pe Giacomo Raspadori (22 de ani), de la Sassuolo.

33 de milioane de euroeste cota lui Nicolo Zaniolo, potrivit transfermarkt.com

Dybala pleacă de la Juventus

Maurizio Arrivabene, CEO-ul clubului Juventus, a confirmat faptul că Dybala va pleca la finalul sezonului în curs: „Cu achizițiile din iarnă, cu venirea lui Vlahovic, Paulo nu se mai afla în centrul proiectului nostru. Am luat o decizie în ianuarie, iar acum suntem aici. Totul e decis! Ne-am întâlnit astăzi și am clarificat totul, o ședință prietenoasă, plină de respect”.

113 goluria marcat Dybala la Juventus, în toate competițiile

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.