Nationala

Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”

Marius Șumudică a comentat pe seama lotului convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Grecia și Israel.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 martie 2022

Marius Șumudică a comentat pe seama lotului convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Grecia și Israel.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Marius Șumudică: „Vreau să mă felicit pentru Maxim!”

Mai întâi, Șumudică s-a felicitat pentru forma lui Alexandru Maxim. „Așa sunt eu, mai obraznic, și vreau să mă felicit pentru ce înseamnă Maxim astăzi. L-am adus fără niciun ban la Gaziantep și e unul dintre cei mai buni fotbaliști din Turcia, echipele mari râvnesc să-l transfere. A transformat 16 penalty-uri din tot atâtea avute. Asta înseamnă să ai calitate! E un jucător și un caracter deosebit!”, a spus Șumudică în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Apoi, Șumudică a numit 3 jucători care, în opinia lui, n-ar trebui să lipsească din primul „11” al naționalei la această acțiune:

Maxim trebuie să joace la forma pe care o arată. Chiricheș trebuie să fie unul dintre fundașii centrali. Cred că îi trebuie dată încredere și lui Tavi Popescu. Rar mi-a fost dat să văd un jucător ca el. Sunt ferm convins că Edi Iordănescu știe să lucreze cu jucătorii tineri și va ajuta foarte mult echipa naționala”.

12 goluri și 6 pase decisivea reușit Maxim la Gaziantep în actuala stagiune, echipa pentru care evoluează din ianuarie 2020, când Șumudică era antrenorul turcilor

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre meciul România - Grecia:

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.