Stranieri

„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray” » Turcii anunță: mutarea de 8 milioane de euro mai depinde de un singur lucru

Presa din Turcia anunță că Galatasaray și Sampdoria au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Alexandru Cicâldău (24 de ani). Suma mutării ar fi 8 milioane de euro și depinde de un singur lucru: clubul italian să nu retrogradeze.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 March 2022

Presa din Turcia anunță că Galatasaray și Sampdoria au ajuns la un acord pentru transferul la vară al mijlocașului Alexandru Cicâldău (24 de ani). Tranzacția se va face pentru 8 milioane de euro și mai depinde de un singur lucru: clubul italian să nu retrogradeze în acest sezon. 

Alexandru Cicâldău ar urma să plece de la Galatasaray după un singur sezon. Sampdoria, ocupanta locului 15 în Serie A, ar urma să plătească suma de 8 milioane de euro.

Presa din Turcia: „Alexandru Cicâldău pleacă la Sampdoria”

Informația a fost publicată în această dimineață de cotidianul turc „Fanatik”: „Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray pentru 8 milioane de euro”.

Știrea apărută astăzi pe Fanatik.com

Mutarea ar urma să se oficializeze la finalul sezonului în curs, dacă Sampdoria nu retrogradează în Serie B. Condiția este ușor de îndeplinit. Formația antrenată de Marco Giampaolo ocupă locul 15 în acest moment. Are 29 de puncte, un avans de 7 lungimi față de zona periculoasă, când mai sunt de disputat 8 etape.

Conducerea clubului Galatasaray a cerut și aprobarea antrenorului Domenec Torrent. Spaniolul a fost de acord: „Dacă facem profit, atunci îl putem vinde”.

Galatasaray face profit cu Cicâldău

Cicâldău a fost cumpărat de Galatasaray în vara anului 2021, de la CS Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro. Internaționalul român a jucat 34 de meciuri oficiale. A marcat 4 goluri și a oferit 2 pase deicisive.

9.000.000 de euroeste cota lui Alexandru Cicâldău în acest moment

VIDEO Marin Barbu, despre posibila plecare a lui Cicâldău la Sampdoria: „S-ar putea să fie pe placul lui”

>

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.