Liga 1

Andrei Vlad, apărat de un fost antrenor FCSB: „Şi Tătăruşanu a făcut multe greşeli”

Andrei Vlad // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 March 2022

Andrei Vlad (22 de ani) a intrat în colimatorul mai multor oameni din fotbal după gafele pe care le-a făcut în ultima vreme. Cea din urmă, de la partida cu FC Argeș, din sezonul regulat, scor 1-0, a fost chiar decisivă, iar goalkeeper-ul nu a mai prins lotul roș-albaștrilor timp de două partide.

Gigi Becali a luat decizia de a nu mai miza pe el tocmai pentru a-l ține departe de contestatari, oferindu-i o pauză pentru a putea depăși momentul dificil al carierei.

În ciuda faptului că Vlad a fost luat în vizor de mai multe persoane din fotbal, care au aplaudat decizia lui Becali, aceea de a-l exclude din lot, Nicolae Dică (41 de ani), fostul secund al naționalei, este alături de tânărul portar al celor de la FCSB.

Nicolae Dică sare în apărarea lui Vlad

Nicolae Dică a analizat situația lui Vlad și este de părere că goalkeeper-ul trebuie să depășească această perioadă, deoarece va veni un moment al carierei în care va reuși să se impună.

Totodată, Dică l-a dat de exemplu pe Tătărușanu, portar care a fost într-o situație similară la început de drum, atunci când a semnat cu Steaua.

„Important e ca el să treacă peste aceste momente dificile şi să aibă caracter puternic, pentru că au mai fost cazuri de portari care la vârsta lui au greşit şi după au reuşit să se impună. 
 

Îmi aduc aminte de Tătăruşanu care şi el când a venit la Steaua în perioada respectivă, era tănâr, a făcut greşeli, dar cu multă muncă a reuşit să treacă peste şi a ajuns la un nivel foarte ridicat”, a declarat Dică, la telekomsport.ro.

29 de goluria încasat Vlad în actualul sezon competițional în 29 de prezențe în tricoul lui FCSB

VIDEO Amical // Match Preview România - Grecia

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.