Campionate

Ce veste pentru Chelsea! Guvernul britanic a făcut anunțul

Guvernul britanic a anunțat că îi va permite clubului Chelsea, locul 3 în Premier League, să pună din nou la vânzare bilete, ca urmare a reducerii termenilor licenței de sancționare // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 martie 2022

Guvernul britanic a anunțat că îi va permite clubului Chelsea, locul 3 în Premier League, să pună din nou la vânzare bilete, ca urmare a reducerii termenilor licenței de sancționare.

După ce patronul clubului londonez, Roman Abramovich, a fost sancționat de autorități în urma războiului declanșat de Rusia pe teritoriul Ucrainei, echipa a avut interdicție să mai vândă bilete. 

Clubul a primit însă o veste bună, deoarece guvernul britanic a schimbat decizia, care este clar favorabilă lui Chelsea, anunță AP.

Chelsea a primit liber la vânzarea biletelor

Clubul a primit o veste uriașă din partea guvernului britanic, care a permis ca partida din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, contra celor de la Real Madrid, să se joace pe Stamford Bridge cu tribunele pline. 

Oficialii londonezi au primit permisiunea de a pune în vânzare bilete pentru duelul programat pe 6 aprilie, de la ora 22:00.

Banii rezultați în urma vânzării tichetelor nu vor fi însă păstrați de club, urmând ca toate veniturile să fie îndreptate către UEFA.

Licența actualizată a guvernului prevede că Chelsea trebuie să transfere veniturile din vânzarea de bilete „către un terț autorizat”. Astfel, organizațiile caritabile ar putea beneficia de veniturile din tichete.

Chelsea nu poate vinde bilete pentru partidele din Premier League, însă fanii din deplasare pot cumpăra de acum înainte tichete. 

În plus, clubului i se permite acum să primească 30 de milioane de lire sterline de la compania mamă, Fordsam, pentru a acoperi cheltuielile.

Fanii londonezi vor putea participa inclusiv la semifinala Cupei FA Crystal Palace, programată la finalul lunii viitoare. 

VIDEO Amical // Match Preview România - Grecia

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.