Liga 1

Vânzarea lui Dinamo, afectată de războiul din Ucraina: „Oamenii se gândesc cum să se protejeze”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 March 2022

Sigură de locul de baraj, după ce Academica Clinceni și Gaz Metan au fost depunctate, Dinamo caută investitor.

Clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat pe locul 8 în play-out, poartă negocieri cu mai multe persoane interesate să preia pachetul majoritar de acțiuni. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a dat detalii despre negocieri și crede că războiul dintre Rusia și Ucraina i-a speriat pe oamenii de afaceri.

Vânzarea lui Dinamo, afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina

„Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. 

Eu, dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă.

Cumva şi războiul din Ucraina are o importantă destul de mare. Oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Mioveni, „bestie neagră” pentru Dinamo

Dinamo a avut de pătimit din cauza celor de la Mioveni în actuala ediție. A pierdut în ambele confruntări din sezonul regulat, cu efecte devastatoare pentru roș-albi.

În tur, după succesul argeșenilor în „Groapă”, gol Rusu, a început degringolada la Dinamo, în ediția de toamnă adunând 7 eșecuri la rând până la remiza cu UTA (2-2). În retur, după ce Sorescu a deschis scorul la Mioveni, echipa a pierdut în prelungiri, scor 1-2, goluri Sanoh (90+3) și Rusu (90+5), detaliu ce-a dus la scandaluri uriașe în echipă ce-au culminat cu îndepărtarea lui Rednic. Iar Sorescu a fost dezbrăcat de un suporter, fotbalistul luând decizia de a părăsi Dinamo. 

În prima etapă a play-outului, „câinii” au fost învinși la Mioveni, scor 1-3, de cei de la Rapid, care aveau terenul suspendat

VIDEO „Dinamo e un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.