Nationala

Convocare de urgență la echipa națională: „Intră de azi în cantonament”

Deian Sorescu, convocat de urgență // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 martie 2022

Deian Sorescu (24 de ani) a fost convocat de urgență în lotul echipei naționale pentru meciurile amicale cu Grecia, respectiv Israel.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Problemele medicale cu care se confruntă o parte dintre „tricolori”, care prezintă simptome de viroză respiratorie și nu s-au putut antrena normal în ultimele zile, au provocat staff-ul naționalei să efectueze o convocare de urgență.

Deian Sorescu, convocat de urgență la echipa națională!

Edi Iordănescu l-a chemat pe Deian Sorescu, mijlocașul lui Rakow, care a bifat 5 apariții la noua sa echipă - un total de 350 de minute - de la transferul în Polonia, consemnat în ianuarie.

Jucătorul lui Rakow Czestochowa, locul 2 în Polonia, intră de azi în cantonamentul României”, anunță frf.ro.

Deian Sorescu are 20 de meciuri pentru Dinamo și 5 pentru Rakow în acest sezon, în care a jucat ca fundaș dreapta sau mijlocaș de bandă. În total, a înscris 9 goluri, unul pentru Rakow, restul în tricoul alb-roșu.

Dennis Man, printre „tricolorii” cu probleme

Necesitatea convocării unui alt fotbalist de atac s-a ivit ca urmare a îmbolnăvirii lui Dennis Man, care acuză o gripă puternică. Mijlocașul clubului Parma a fost testat și nu are COVID. E posibil ca Man să apară, totuși, cu Israel.

De probleme nu au fost feriți nici Andrei Ivan și Nicușor Bancu, cei doi jucători de la CSU Craiova convocați de Edi Iordănescu. Acești au ajuns la lot răciți, dar au trecut repede peste acest episod, iar începând de marți s-au antrenat normal. Dennis Man, în schimb, are o formă mai agresivă de gripă sezonieră.

>

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.