Nationala

Otto Hindrich a anunțat pentru ce națională vrea să joace: „S-a interpretat greșit, vreau să ajung la echipa mare”

Otto Hindrich // foto: FRF.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 martie 2022

Otto Hindrich (19 ani), portarul român cu origini maghiare, a anunțat pentru care dintre selecționate vrea să evolueze în viitor.

Goalkeeper-ul campioanei CFR Cluj a apărat buturile reprezentativei U20 în înfrângerea suferită contra Norvegiei, scor 1-2, iar la finalul duelului a vorbit despre posibilitatea de a evolua și la naționala mare a României.

Otto Hindrich a dat verdictul: „Toate declarațiile au fost interpretate”

Portarul născut la Cluj-Napoca poate fi convocat și de naționala Ungariei, însă a dezvăluit că își dorește să îmbrace tricoul României.

Hindrich a vorbit la finalul duelului cu Norvegia despre dorința sa de a ajunge la naționala mare a României, dezmințind zvonurile din ultima perioadă. 

„Toate declarațiile pe care le-am dat au fost interpretate, traduse într-o altă manieră. Momentan, sunt la echipa națională și vreau să mă concentrez pe ce trebuie să fac aici. Da, îmi doresc să ajung la naționala mare!”, a declarat Hindrich la finalul întâlnirii, pentru DigiSport.

Hindrich: „Să joc în Ungaria ar fi un pas înainte”

Hindrich declarase la începutul lunii, pentru Kronika Online, că ar fi tentat de un transfer în Ungaria, considerând că ar fi un pas înainte în cariera sa:

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras (n.r. - să joace în Ungaria), dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte. 

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea.

17 aparițiiare Hindrich în actualul sezon competițional

450.000 de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Amical // Match Preview România - Grecia

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.