Liga 1

Basarab Panduru a semnat și de luni se apucă de treabă, după „divorțul” de Craiova

Basarab Panduru / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

Basarab Panduru (51 de ani) își reia, începând de săptămâna viitoare, activitatea de expert TV. La două luni de la scurta experiență de la CSU Craiova, unde a fost „secundul” lui Reghecampf, Pandi revine la job-ul său obișnuit din ultimii ani.

Basarab Panduru va fi expertul celor de la Orange Sport, noua denumire pe care, după ultimele schimbări de pe piața media, o primește Telekom Sport. 

Panduru a mai activat la Telekom între 2011 și 2020, când și-a încetat activitatea pentru a merge alături de Reghe în Emirate, iar mai apoi în 2021. Din nou, Pandi și-a întrerupt colaborarea cu postul TV pentru a lucra cu Reghecampf la Craiova, însă experiența lui din Bănie a durat doar câteva luni.

Astfel, Basarab Panduru se alătură listei cu experți ai postului, unde se mai regăsesc Cornel Dinu, Florin Răducioiu, MM Stoica, Ioan Andone, Nicolae Dică, Iulian Miu, Constantin Zotta, Andrei Vochin și Marius Bilașco.

Telekom Sport dispare » Va fi înlocuit de un nou colos media

Compania Telekom a fost cumpărată de Orange, iar canalele TV de sport își vor schimba și ele numele după 28 martie, data la care se încheie procesul de tranziție. 

Conform unui comunicat emis de Orange, posturile Telekom Sport 1, 2, 3 și 4 vor deveni Orange Sport 1, 2, 3 și 4. Schimbarea denumirilor a fost aprobată în ședinţa de ieri a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), informează paginademedia.

Postul TV Telekom Sport, în trecut având numele de Boom Sport și Dolce Sport, a fost lansat în anul 2010.

CV Basarab Panduru

Basarab Panduru a antrenat ultima dată la Progresul București, în sezonul 2007/2008, în Divizia B. Panduru s-a mai aflat pe banca unor echipe precum Progresul București, Farul Constanța, FC Vaslui, Oțelul Galați și Poli AEK Timișoara. În sezonul 2009/2010 a revenit pentru o scurtă perioadă în fotbal. A ocupat funcția de director sportiv la FCSB, dar a plecat după o neînțelegere cu Gigi Becali.

VIDEO Basarab Panduru, la ora dezvăluirilor: "Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre"

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.