Gimnastica

O gimnastă de 11 ani din Ucraina, ucisă în asediul din Mariupol: „Ar fi trebuit să cucerească lumea, dar a murit îngropată în moloz”

Foto: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

Tânara gimnastă ucraineană Katya Dyachenko (11 ani) a pierit sub dărâmăturile casei din Mariupol, după ce o rachetă lansată de armata rusă a lovit clădirea.

Parlamentarul ucrainean Anna Prutova a confirmat decesul gimnastei Katya Dyachenko, în vârstă de doar 11 ani, una dintre marile promisiuni ale sportului ucrainean. Casa ei din Mariupol a fost lovită de o rachetă a armatei ruse, iar tânăra sportivă s-a stins sub dărâmături.

O gimnastă de 11 ani din Ucraina, ucisă la Mariupol de o rachetă a armatei ruse

„Aceasta este gimnasta noastră Katya Dyachenko. Are 11 ani. A murit sub dărâmăturile casei ei din Mariupol, când o rachetă a armatei ruse a lovit mai devreme. Ar fi putut avea un viitor strălucit ca tânără campioană ucraineană. Dar într-o secundă a dispărut”, a scris parlamentarul ucrainean Anna Prutova pe Twitter.

Potrivit AS, și antrenorea Anastasia Meshchanenkov a confirmat moartea elevei sale: „Ar fi trebuit să cucerească lumea, dar a murit îngropată în moloz. Ar fi trebuit să cucerească scena și să ofere zâmbete lumii. Pentru ce sunt de vină copiii?”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.