Campionate

Va apărea în FIFA 23? Dansul lui Neymar, Vinicius și Paqueta a devenit viral, după Brazilia - Chile 4-0

Foto: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

Neymar (30 de ani) a deschis scorul în Brazilia - Chile, 4-0, și a celebrat din plin reușita. Superstarul lui PSG a dansat alături de coechipierii Vinicius Junior (21 de ani) și Lucas Paqueta (24 de ani). Dansul brazilienilor a devenit viral pe internet

Brazilia a obținut o victorie răsunătoare cu Chile pe teren propriu, scor 4-0, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Spectacolul oferit de superstarurile „Selecao” a fost completat de un dans al lui Neymar, Vinicius și Paqueta, prin care au celebrat reușita superstarului de la PSG.

Dansul lui Neymar, Vinicius și Paqueta care a devenit viral

Neymar a deschis scorul pentru Brazilia în minutul 44, dintr-un penalty obținut tot de el. Două minute mai târziu, decarul „Selecao” a jucat un rol decisiv în faza din care Vinicius a dublat avantajul gazdelor. 

În repriza secundă, Neymar s-a bucurat din nou de aprecierea publicului cu un gest demn de un mare fotbalist. Brazilia a obținut din nou penalty în minutul 70, iar superstarul de la PSG l-a lăsat pe Philippe Coutinho să execute. Jucătorul de la Aston Villa a bătut perfect și a dus scorul la 3-0. Richarlison a stabilit scorul final în minutul 90+1.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.